Dank!

Vorige maand nam ik afscheid als gebiedsbeheerder van de gemeente; 37 jaar werkte ik er, eerst in de toenmalige gemeente Dodewaard en sinds 2002 in Neder-Betuwe.

Ik kijk terug op een onvergetelijk afscheid in het gemeentehuis op 16 maart. Zo’n 250 mensen kwamen mij groeten. Wat heeft dát mij goed gedaan. Op deze middag waren er ook verrassingen waar ik niet op had gerekend. Zo ontving ik van de politie een beeldje dat slechts sporadisch wordt geschonken; ik kreeg dat omdat ik in die 37 jaar regelmatig klaar stond bij calamiteiten. Van de Stichting Oorlogsgraven ontving ik de zilveren speld voor 15 jaar werkzaamheden als consul voor de oorlogsgraven in onze gemeente.

Kees Timmer

En dan waren er bloemen en presentjes, brieven en kaarten. Van ons gemeentebestuur maar ook die van de omliggende gemeenten, bedrijven en inwoners. Ook daarna kwamen op mijn huisadres vele brieven en kaarten binnen.

Zelfs Boomfeestdag op 22 maart stond nog in het teken van mijn afscheid. Samen met scheidend burgemeester Kees Veerhoek – die op 31 maart afscheid nam - heb ik de eerste boom mogen planten waar tot verrassing van ons beiden een bordje stond met ‘Boom Kees’. Onze medeplanters, leerlingen van De Hien en De Bellefleur, gaven ons leuke cadeaus en prachttekeningen.

Ik kijk terug op prachtige jaren als medewerker van de gemeente én op een geweldig afscheid. Bedankt allemaal dat u daar mede voor zorgde!

Hartelijke groet,
Kees Timmer

Uitgelicht

Zoeken