Gouden huwelijksjubileum: echtpaar Van Roekel-Burgers uit Opheusden 50 jaar getrouwd

Een gouden huwelijksjubileum voor de heer P.J.F. (Piet) en mevrouw C.A. (Coby) Van Roekel-Burgers uit Opheusden: op 19 april 2017 waren ze 50 jaar getrouwd. Wethouder Hans Keuken bracht namens gemeente Neder-Betuwe felicitaties en bloemen bij het bruidspaar.

Echtpaar Van Roekel-Burgers
Foto: 3JetFotografie Ochten

De bruidegom (71) werd geboren in Kesteren, de wieg van zijn bruid (70) stond in Renkum. Ze trouwden op 19 april 1967 in de gemeente Heteren.

De heer Van Roekel deed, om met zijn eigen woorden te spreken, “van alles een beetje”. De laatste jaren van zijn werkzame leven bracht hij door bij de steenfabriek. Mevrouw Van Roekel zorgde ervoor dat het gezin soepel draaide. Echtpaar Van Roekel kreeg een zoon en vier kleinkinderen.

De echtelieden leerden elkaar kennen tijdens een dansavond in Randwijk. Dat was geheel toevallig, want de heer Van Roekel kwam daar eigenlijk nooit. Na een korte verkeringstijd trouwde het stel. De eerste tijd van het huwelijk woonde het echtpaar in bij de ouders van de heer Van Roekel. Na drie maanden betrokken ze een woning in Opheusden.

Uitgelicht

Zoeken