Taxus Taxi ook in 2017 weer actief!

Dit jaar start de stichting Taxus Taxi (naar verwachting) in de eerste week van juni weer met de kosteloze inzameling van taxusknipsel. Via www.taxustaxi.nl/afspraak kunt u eenvoudig een ophaalverzoek indienen. Ook op de werf van de AVRI wordt taxussnoeisel ingezameld voor chemokuren. U kunt taxusknipsel daar ook gratis kwijt tijdens de openingstijden.

Gratis opvangzeilen en Taxus Taxi Tassen

Inmiddels heeft de stichting een aantal jaren ervaring opgedaan en weten zij de kwaliteit van het knipsel steeds beter te waarborgen. Iedereen kan bijdragen in die kwaliteit. Daarom stelt de stichting gratis opvangzeilen en Taxus Taxi Tassen beschikbaar. Hiermee kan het knipsel schoon opgevangen worden en op een luchtige manier worden bewaard.

Gratis materialen voortaan via diverse uitgiftepunten

Vanaf 2017 worden de gratis materialen niet meer bij de donateur thuis gebracht. Dit wordt allemaal geregeld vanuit diverse uitgiftepunten, binnen het werkgebied van de stichting. Via de website van de stichting, worden bij de start van het seizoen, alle uitgiftepunten getoond.

Zodra de grondstof weer voldoende aanwezig is in de naaldjes, wordt het startschot gegeven. De Taxus Taxi kan dan weer worden ingeschakeld voor het kosteloos ophalen van taxusknipsel. Vorig jaar heeft de stichting een totale hoeveelheid van 442.060 kilo taxusknipsel ingezameld. Hieruit kon de belangrijke basis grondstof voor chemotherapieën gehaald worden. Goed voor 3.700 chemotherapieën in totaal.

Voor alle actuele informatie kunt u terecht op www.taxustaxi.nl.

Taxus Taxi

Uitgelicht

Zoeken