Afsluiting Rijnbandijk Opheusden bij kruising Dorpsstraat - UPDATE

UPDATE 22 februari:

Vanwege de verwachte weersomstandigheden wordt de kruising Rijnbandijk/ Dorpsstraat woensdagavond 22 februari 2017 om 18:00 uur in plaats van de aangekondigde 20:00 uur afgesloten. Verkeersregelaars zijn dus ook eerder op locatie om het verkeer te begeleiden. Via de projectsite van de combinatie dijkverbetering HOP is dit inmiddels kenbaar gemaakt aan de omgeving.

Eerder bericht

In verband met werkzaamheden voor de dijkverbetering (reconstructie kruising Rijnbandijk/ Dorpsstraat) vinden er vanaf dinsdag 21 februari tot vrijdag 24 februari ’s nachts tussen 20.00 uur en 06.00 uur asfaltwerkzaamheden plaats. De Rijnbandijk is op dat moment ter hoogte van de kruising met de Dorpsstraat afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via bebording en begeleid door verkeersregelaars.

Ter herinnering: vanwege dijkverbeteringswerkzaamheden aan de Dorpsstraat in Opheusden is de Dorpstraat (tussen kruising met de Rijnbandijk en de Lindelaan) vanaf 30 januari voor vijf weken afgesloten voor al het verkeer.

Uitgelicht

Zoeken