Diamanten huwelijksjubileum: echtpaar Vermeer-van Luunen uit Ochten 60 jaar getrouwd

Op dinsdag 9 mei 2017 was het zestig jaar geleden dat de heer N. (Niek) Vermeer (83 jaar) en mevrouw C. (Corrie) Vermeer-van Luunen (79 jaar) uit Ochten trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Vermeer
Foto door 3JetFotografie Ochten

Het diamanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer C.G.A. Cornielje.

De wieg van de heer Vermeer stond in Echteld, die van mevrouw Vermeer in Dodewaard. Zij zijn in 1957 getrouwd in Dodewaard. Het echtpaar is kort na het huwelijk op het huidige adres gaan wonen; dat is dus ook al weer bijna zestig jaar. De heer en mevrouw Vermeer hebben twee dochters en één zoon. Ook zijn er inmiddels zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

In zijn werkzame leven heeft de heer Vermeer een boerenbedrijf gehad en werkte hij bij de gemeentelijke plantsoenendienst. Mevrouw Vermeer zorgde ervoor dat in het gezin alles op rolletjes liep.

Echtpaar Vermeer staat op een later moment stil bij het diamanten huwelijksjubileum met een etentje voor naaste familie.

Echtpaar Vermeer
Foto door 3JetFotografie Ochten

Uitgelicht

Zoeken