Vrolijke expositie in gemeentehuis van creatief Huis van Dodewaard

Bianca, Geri, Herma, Samantha, Josien met expositiemateriaal in handen

Vanaf links: Bianca, Geri, Herma, Samantha, Josien (Foto door Foto Van Beek Dodewaard)

Handenarbeid, creatieve kunstwerkjes, een boekje en meer, gemaakt door de mensen die regelmatig Huis van Dodewaard bezoeken. De komende weken is het te zien in de vitrines in de hal van het gemeentehuis. De expositie is tot en met 21 juni tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Loop gewoon eens binnen of ga kijken als u voor een paspoort of rijbewijs in het gemeentehuis moet zijn.

Wethouder Herma van Dijkhuizen: “Wie geïnspireerd wil worden als het gaat om leuke dingen maken, die moet vooral naar deze expositie komen kijken! De mensen van Huis van Dodewaard zijn meesters in het bedenken én maken van prachtig werk.” In de vitrines staat het werk dat in het afgelopen jaar is gemaakt. Creatief werk en ook het mantelzorgboekje met teksten van en voor mantelzorgers om elkaar een hart onder de riem te steken.

Huis van Dodewaard, voor jong en oud

Huis van Dodewaard biedt een gezellig samenzijn voor dorpsgenoten, van jong tot oud. De huidige bezoekers variëren in leeftijd van 38 tot 95; het gezelschap is divers, maar nog wat meer mannen zou leuk zijn.

Iedere vrijdag staan de deuren open vanaf 10:00 tot 15:30 uur. Om samen koffie of thee te drinken en met elkaar gezellig te praten. Vrijwilligers zorgen tussen de middag voor een verse warme maaltijd. En ’s middags is er meestal een (vaak creatieve) activiteit waar iedereen die wil tegen een kleine onkostenvergoeding aan mee kan doen.

Helpende handen zeer welkom!

Huis van Dodewaard kan nog wel wat helpende handen gebruiken. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Lisanne Gesthuizen: tel. 06-19544160 of via e-mail: lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl.